You are here:

Politika zasebnosti in pogoji poslovanja

Upravljavec

Upravljavec spletne strani ekolesa-marguc.sije podjetje Žiga Flis s.p.

Kontaktni podatki:
Žiga Flis s.p.
ziga.flis@gmail.com

Pri pridobivanju, shranjevanju in uporabi osebnih podatkov delujemo skladno s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in slovensko zakonodajo.

Pogoji uporabe spletne strani ekolesa-marguc.si

Z ogledom kateregakoli dela spletne strani ekolesa-marguc.si se strinjate z omejitvami in pogoji uporabe, ki so predstavljeni na strani pred vami. V kolikor se s pogoji ne strinjate vas prosimo, da z ogledom spletne strani ne nadaljujete.

Podjetje Žiga Flis s.p. spletno stran ekolesa-marguc.si redno posodablja z namenom splošnega informiranja o svojih storitvah in aktivnostih. Ne jamčimo, da so vsi izdelki in storitve na voljo v vseh državah, oblikah, pakiranjih in po enakih pogojih/cenah.

Omejitev odgovornosti

Informacije in podatki na spletni strani ekolesa-marguc.si so informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju zavezujočih pravnih razmerij ali vstopu v tovrstna pravna razmerja, razen ko je to izrecno navedeno.

Podjetje Tomaž Marguč s.p. ne prevzema odgovornosti za celovitost, točnost in ažurnost podatkov in informacij, obliko in nemoteno uporabo. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino spletne strani, brez predhodnega obvestila in ne glede na razlog.

Uporaba spletne strani in interakcija z njeno vsebino poteka na lastno odgovornost. Podjetje Žiga Flis s.p. ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo ki bi nastala, izhajala ali bila povezana z uporabo, dostopom in/ali nezmožnostjo uporabe podatkov oz. informacij na spletni strani. Prav tako nobena od naštetih oseb ne odgovarja za pomanjkljivosti v vsebini.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Vsa vsebina v obliki teksta ali grafičnih elementov na strani ekolesa-marguc.si je v zakonsko dovoljenem okvirju predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Namenjena je le za osebno in nekomercialno rabo.

Brez pisnega soglasja podjetja Hörmann Slovenija je vsebino na spletni strani ekolesa-marguc.si prepovedano prepisati, kopirati, razmnoževati ali širiti na kakršenkoli drug način.

Prepovedana in nezakonita uporaba

Spletne strani ekolesa-marguc.si ni dovoljeno uporabljati v nezakonite namene oziroma na način, da kršite običajne standarde in norme uporabe spletnih strani ali pogoje, ki so navedeni na tej strani.

Spletnega mesta ne smete uporabljati na način, ki bi kakorkoli škodoval podjetju Tomaž Marguč s.p. ali s podjetjem povezanimi podizvajalci.

Pridobivanje nepooblaščenega dostopa do računalniških informacijskih sistemov, gesel ali ostalih podatkov je strogo prepovedano. Tovrstne kršitve lahko privedejo do civilne in/ali kazenske odgovornosti.

Varnost

Podjetje Žiga Flis s.p. uporablja različne tehnične varnostne ukrepe, ki stran varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali pred nepooblaščenem dostopom.

Podatkov in vsebine na spletni strani ekolesa-marguc.si na žalost ne moremo v popolnosti zavarovati, si pa prizadevamo to uresničevati v največji možni meri.

Politika zasebnosti

Podjetje Tomaž Marguč s.p. varovanje zasebnosti jemlje resno in si pri tem postavlja visoka merila. Pridobljene informacije in osebne podatke uporabljamo zgolj za zagotavljanje in izboljšanje storitev in spletne strani. 

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH
Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.
UPORABA PIŠKOTKOV
Spletna stran domena.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.domena.si nastavi piškotke na vaši napravi.
KAJ SO PIŠKOTKI?
Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.
ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Interne baze podatkov

Osebne podatke pravnih in fizičnih oseb, ki jih prejmemo preko povpraševanj iz e-mail naslovov in/ali telefonskih številk hranimo na našem strežniku oz. e-poštnem predalu, ki je v našem upravljanju. Vaših podatkov ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen ob zahtevi pravosodnih organov. Izjema so zunanji partnerji, ki za podjetje Hörmann Slovenija nudijo različne storitve, kot so na primer: dobava izdelkov, montaža, ipd. Po informacijah, ki smo jih prejeli s strani pogodbenih partnerjev ugotavljamo, da upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov.

Marketinški agenciji s katero sodelujemo vaše podatke pošljemo le, če se s tem strinjate med prijavo na obvestila o posebnih ponudbah in akcijah oz. za namen komunikacije glede poslovnega sodelovanja.  Pri tem se vaši osebni podatki shranijo tudi v bazo podjetja MailChimp, preko katerega izvajamo pošiljanje množične elektronske pošte.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

  1. Obdelava osebnih podatkov na podlagi pogodbe (ko je obdelava potrebna za sklenitev in izvedbo pogodbe).
  2. Obdelava osebnih podatkov na podlagi zakona (npr. hranjenje izdanih računov skladno z davčno zakonodajo).
  3. Obdelava osebnih podatkov na podlagi privolitve (ko v obdelavo izrecno privolite, pri čemer imate možnost to privolitev kadarkoli preklicati).
  4. Obdelava osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa (ko imamo za obdelavo zakoniti interes, ki prevlada nad vašimi interesi, pri čemer imate pravico do ugovora).

Čas hranjena osebnih podatkov

Pridobljene osebne podatke hranimo za časovno obdobje, ki je opredeljeno s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in/ali slovensko zakonodajo oz. za časovno obdobje, ki je potrebno za dosego namena, za katerega so bili določeni osebni podatki pridobljeni.

Vaše pravice

Pri pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov v podjetju Hörmann Slovenija lahko kadarkoli zahtevate vpogled, spremembo, izbris, posredovanje, omejitev obdelave ali preklic soglasja za obdelavo vaših osebnih podatkov.

Sprememba pogojev uporabe in politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da pogoje uporabe spletne strani ekolesa-marguc.si in politiko zasebnosti podjetja Tomaž Marguč s.p. na tej strani kadarkoli posodobimo ali spremenimo. Ob vaši uporabi spletne strani ekolesa-marguc.si in/ali poslovnim sodelovanjem s podjetjem Tomaž Marguč s.p. se smatra, da ste s pogoji uporabe spletne strani in politiko zasebnosti podjetja (ter vsemi morebitnimi spremembami) seznanjeni in se z njimi strinjate.

Nazadnje posodobljeno: maj 2021